ЗАПИШЕТЕ СЕ В ЕДНА ОТ ТОП ПРОГРАМИТЕ @ВСУ

Ако се интересувате от магистърската програма по Дигитален маркетинг и уеб дизайн, попълнете формата по-долу. Ние ще Ви предоставим необхотимата информация за обучението и ще отговорим на всички Ваши въпроси.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ?

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

ДИРЕКТНО ОБАЖДАНЕ!

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА!


Пишете ни:

ВАЖНО


Семестриалната такса за магистърската програма по Дигитален маркетинг и уеб дизайн е 850 лв. Обучението е с продължителност три семестъра.

Можете да кандидатствате, ако имате завършено предходно висше образование с минимален среден успех 4.00.

Обучението в програмата е задочно или дистанционно и е подходящо за работещи хора. Лекциите, практическите упражнения и изпитите за задочна форма на обучение се провеждат в дните събота и неделя.

ЛЕСЕН И БЪРЗ НАЧИН ДА ПЛАТИТЕ ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИЕТО СИ

pay to Study

Pay to Study е най-лесният и безопасен начин да заплатите всички семестриални и други такси към университета, в който сте избрали да учите, независимо в коя държава сте. Варненски свободен университет е част от глобалното семейство на висшите учебни заведения по света, които работят с Pay2Study.

Заплащането се осъществява само с три лесни стъпки, без да чакате дълго за междубанковите трансфери и без да заплащате допълителни такси. Препоръчваме ви Pay2Study когато решите да се включите в магистърските програми на Варненски свободен университет.ЗАПИШИ СЕ И НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО!

Ще се радваме, ако решите да се запишете за нашия e-mail бюлетин и станете част от "приятелите" на магистърската програма. Ако се интересувате или работите в сферата на дигиталния маркетинг, гарантираме, че информацията, която ще получавате от нас ще бъде 100% важна и актуална за Вас.

Copyright 2021 | All Rights Reserved | Created with ❤ by APPeiron