ЗАПИШЕТЕ СЕ В ЕДНА ОТ ТОП ПРОГРАМИТЕ @ВСУ

Ако се интересувате от магистърската програма по Дигитален маркетинг и уеб дизайн, попълнете формата по-долу. Ние ще Ви предоставим необхотимата информация за обучението и ще отговорим на всички Ваши въпроси.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ?

Кандидатстването във ВСУ е лесно. За да преценим, дали профилът Ви е подходящ за обучение в магистърската програма, ще се нуждаем от информация за Вашето предходно висше образование, както и какъв е професионалния Ви опит до момента. Тази магистърска програма е подходяща за хора с по-малко опит или без опит, но със силна мотивация за развитие в сферата на информационните технологии.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

ДИРЕКТНО ОБАЖДАНЕ!

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА!


ВАЖНО


Семестриалната такса за магистърската програма по Дигитален маркетинг и уеб дизайн е 750 лв. Обучението е с продължителност два семестъра.

Можете да кандидатствате, ако имате завършено предходно висше образование с минимален среден успех 4.00. Ако сте се обучавали в професионално направление Информатика и компютърни науки - магистърската програма за Вас ще е с продължителност два семестъра. Ако сте се обучавали в друго професионално направление, освен двата семестъра, ще имате и един приравнителен семестър ( общо 3 ).

Обучението в програмата е задочно и е подходяща за работещи. Лекциите, практическите упражнения и изпитите се провежда в дните събота и неделя.

ЛЕСЕН И БЪРЗ НАЧИН ДА ПЛАТИТЕ ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ОБУЧЕНИЕТО СИ

pay to Study

Pay to Study е най-лесният и безопасен начин да заплатите всички семестриални и други такси към университета, в който сте избрали да учите, независимо в коя държава сте. Варненски свободен университет е част от глобалното семейство на висшите учебни заведения по света, които работят с Pay2Study.

Заплащането се осъществява само с три лесни стъпки, без да чакате дълго за междубанковите трансфери и без да заплащате допълителни такси. Препоръчваме ви Pay2Study когато решите да се включите в магистърските програми на Варненски свободен университет.ЗАПИШИ СЕ И НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО!

Ще се радваме, ако решите да се запишете за нашия e-mail бюлетин и станете част от "приятелите" на магистърската програма. Ако се интересувате или работите в сферата на дигиталния маркетинг, гарантираме, че информацията, която ще получавате от нас ще бъде 100% важна и актуална за Вас.

Copyright 2018 | All Rights Reserved | Created with ❤ by APPeiron